نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

ناتو: روسیه در حال آماده شدن برای جنگی طولانی در اوکراین است

ناتو: روسیه در حال آماده شدن برای جنگی طولانی در اوکراین است معاون ناتو روز چهارشنبه به روسای ارشد نظامی سراسر اروپا گفت، روسیه در حال آماده شدن برای جنگی طولانی در اوکراین است، بنابراین ناتو هم باید برای «مدت طولانی» آماده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۹۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، «میرچا جوآنا» معاون ائتلاف ناتو گفت که اعضای این ائتلاف باید بیشتر در زمینه اموردفاعی سرمایه گذاری کنند، تولیدات نظامی را افزایش دهند و از فناوری‌های جدید برای جنگ‌های آینده استفاده کنند.

معاون ائتلاف ناتو گفت: «ما هیچ نشانه‌ای نداریم که اهداف "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه تغییر کرده است. بنابراین باید برای مدت طولانی آماده باشیم. سال ۲۰۲۳ سال سختی خواهد بود و باید تا زمانی که این جنگ طول بکشد از اوکراین حمایت کنیم.»

دریاسالار «راب بائر» رئیس کمیته نظامی ناتو نیز روز چهارشنبه در گردهمایی روسای ناتو با اشاره به جنگ‌های پیشرفته کنونی گفت که این ائتلاف باید برای مقابله با نبردهای آینده دگرگونی در خود ایجاد کند.

در همین رابطه، منابع خبری اعلام کردند که د ر ادامه سیاست کشورهای غربی برای سرازیر کردن تسلیحات خود به اوکراین، هلند از اعضای ناتو از قصد خود برای ارسال سامانه دفاع موشکی «پاتریوت» به اوکراین خبر داده است.

مارک روته» نخست وزیر هلند که برای دیدار با «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده در آمریکا حضور دارد، گفت که هلند سامانه دفاع موشکی پاتریوت را به اوکراین می‌فرستد.

روته گفت که در ابتکار عمل آمریکا و آلمان برای ارسال سامانه‌های دفاعی به اوکراین شرکت خواهند کرد. روته گفت که پیش از این با «اولاف شولتز»، صدراعظم آلمان و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در این درباره صحبت کرده است.

«ینس استولتنبرگ»، دبیرکل ناتو روز یکشنبه گفت که جنگ اوکراین در مرحله حساسی قرار دارد. وی خواستار ارسال سلاح‌های سنگین بیشتر برای اوکراین شد و گفت که باید تسلیحاتی در اختیار اوکراین قرار داد که اوکراین را پیروز کند.

این در حالی است که «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز چهارشنبه طی نشست خبری در مسکو به تشریح نتایج سیاست خارجی این کشور در سال ۲۰۲۲ پرداخت.

لاوروف با بیان اینکه ناتو از طریق اوکراین با روسیه می‌جنگد، گفت: «آنچه در اوکراین اتفاق می‌افتد، نتیجه آمادگی آمریکا برای جنگ هیبریدی علیه روسیه است.»

وی ضمن تاکید بر اینکه اتحادیه اروپا استقلال خود را از دست داده و کاملاً تابع دستورات آمریکا شده است، توضیح داد: «سلاح تحریم ممکن است علیه هر کشوری که سیاست‌های آمریکا را نقض کند، استفاده شود.»

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه با بیان اینکه بحران اوکراین از مدت‌ها پیش از عملیات نظامی ویژه شروع شده بود، اظهار داشت: «بانک جهانی و سازمان جهانی خواربار قبل از آغاز عملیات در گزارش‌هایی گفته بودند که اقدامات واشنگتن و متحدانش عامل بحران اقتصادی جهان بود.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار